Våra Kurser Hösten 2023

Välkommen att anmäla dig och din hund till någon av våra kurser nedan!

När du bestämt dig vilken kurs du vill gå så använder du formuläret som finns längst ner på denna sida. Finns det ingen kurs att välja i formuläret betyder det att kursen inte planerats än.
Även om kursen du anmält till skulle vara fulltecknad så kan du ändå anmäla dig och hamna på reservlistan. Är det någon som hoppar av hör vi av oss!

Alla våra kurser bedrivs i samarbete med Studiefrämjandet. Mer information om Studiefrämjandet hittar du på deras hemsida.

Personuppgifter

Anledningen till att vi ber er lämna hela ert personnummer vid anmälan till kurs beror på att Studiefrämjandet kräver detta. Vi förmedlar endast era uppgifter till dem, och de förmedlar i sin tur givetvis inte era personuppgifter vidare till tredje part, i enlighet med  Personuppgiftslagen (PUL) samt GDPR.


Våra kurser planeras och läggs ut löpande så fort vi har mer information.

Agility Introduktionskurs

Under två tillfällen går vi igenom de flesta hindertyperna och arbetar med korta kombinationer av hinder.För att kunna delta ska din hund ha vuxit färdigt, vara välbalanserad och ha koll på sin kropp - något som kan variera mellan olika raser. Eftersom vi arbetar med lösa hundar så måste du ha hyfsad  inkallning på hunden samt inte ha en hund som är otrevligt mot andra hundar.

Datum: 14-15 oktober
Tid: Kl. 13.00 - 15.00
Kursledare: Jeanette Axenmo
Pris: 900kr + ev. medlemsavgift i NyKK


Anmälan till Kurs